Våra visioner:  

 

Vi fokuserar på den innovativa sidan av planering och design – hur arkitektur skapar nya värden. 

 

 • Olika önskemål kräver olika processer

  Vi är flexibla i process såväl som utförande. Inte bara resultat, utan även tillvägagångssätt, arbetsverktyg och process skall anpassas till kundens önskemål, samt till de unika problem som uppgiften innehåller.

   

 • Expertis och bredd

  Genom att vara experter inom våra kompetensområden, och genom att vara olika individer med något olika kompetens kan vi uppnå både djup insikt och bred förståelse. Vi kan koppla ihop olika kompetenser, analytiska såväl som praktiska, för att uppnå det resultat som bäst passar projektet. Har vi själva inte kompetensen som behövs, så samarbetar vi mer än gärna med de som har den.

   

 • Älska utmaningar, våga ta sig an komplexa problem

  Vi älskar utmaningar och svåra problem. Med erfarenhet, kreativitet, logik och rätt verktyg kan problemen bli möjligheter.

   

 • Nya problem – nya verktyg

  Vi vill öppna nya vägar och ställa nya frågor för att inte ha gamla svar på nya problem.Vi vill bejaka modernitet utan att acceptera dess tråkiga standardlösningar. Vi utvecklar nya verktyg när behov för dem uppstår.
   

 • Från obegränsade resurser och begränsad teknologi till begränsade resurser och obegränsad teknologi

  Med modern teknologi kan dynamiska byggnader bli mer miljövänliga än tröga byggnader. De kan inte bara begränsa användandet av resurser utan också bli en resurs.

 • Kvalitets- och miljösystem

Kvalitests- och miljöpolicy

Kvalitetsmanual